Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    Няма кола която да върви и да не харчи
    .....тва за нечовешките коли с чипове(които вървят и не харчат)...можем да четем само в справочници
    Всъщност има....
    Всичките японки тип Примера, Авенсис и т.н от края на 90те и началото на новия век с 2-литрови мотори вървят повече от европейските аналози и харчат забележимо по-малко
    само като пример го давам
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
      Малко извън темата, ама чета че се стремиш да не сменяш предавки често.
      Това съм го опитвал и аз на времето и да ти кажа, така колата гори повече. Например, ако сменяш на 2200об/мин. гори повече отколкото, ако сменяш на 3200об/мин.
      Иначе разхода на всички 2,0 ТС дето съм карал, никога не съм успявал да смъкна под 7,5л/100км.(на газ около 9л/100км.) извънградско.
      Ама аз явно не мога да карам икономично, като чета колегите какви разходи правят с ЖТД-та пък при мен не се получава.
      Пак се извинявам за ОФФ-а.

Илко, те тука из форума и 3.8/ 100 разход докарват, но ми прави и впечатление че си и вярват.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
        Илко, те тука из форума и 3.8/ 100 разход докарват, но ми прави и впечатление че си и вярват.
        ....да бе....и вървят повече даже..
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Така е, 56-цата е кола за водачи, които не изпитват проблеми с паркирането и планирането на маневрите, на който му е трудно си купува по-обикновена колица.
          Дайте да се разберем, това е недостатък на иначе "съвършената" 156-ца на АР.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Да бе, голям проблем е това....
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Да бе, голям проблем е това....
              На фона на останалите наистина не е голям.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Дайте да се разберем, това е недостатък на иначе "съвършената" 156-ца на АР.
                На мен лично не ми пречи. Аз съм доволен от този автомобил, с изключение на теснотията на задните седалки и практическата невъзможност там да седят трима души.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

На мен лично не ми пречи. Аз съм доволен от този автомобил, с изключение на теснотията на задните седалки и практическата невъзможност там да седят трима души.
                  Колата е добра за класа си.
                  Аз харесвам адски много твърдия и чувствителен волан, мекото влизане на скоростите и возията.
                  Стартът от място също е много добър, съобразено с мощността на автомобила.
                  Звукът в купето също е повече от добър за двигател с този обем.

Говоря за 1.8 ТС.
                  К.М.

Comment

... с изключение на теснотията на задните седалки и практическата невъзможност там да седят трима души.
                    На всичкото отгоре и са заврени в предните..
                    Alfa Romeo 1.8 TS `98
                    sigpic

Comment

• Може и при мен да е проблема, но не харесвам капака на резервоара (не капачката). Много често като ми я затворят на бензиностанцията както там си знаят и после трябва с нож с лек напън и връвчицата да я отварям.
                      '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
                      '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Първоначално публикувано от KiroPora Покажи съобщение
                        Може и при мен да е проблема, но не харесвам капака на резервоара (не капачката). Много често като ми я затворят на бензиностанцията както там си знаят и после трябва с нож с лек напън и връвчицата да я отварям.
                        При теб е проблема, колега

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Подозирам и аз, че е така, явно ще почовъркам механизма за затварянето тия дни да видя защо така остава хлътнал понякога.
                          '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
                          '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Аз не знам само, какви са ви тия недостатъци за задните седалки, като вие не се возите там хаха....Много си е широка за класа даже, аз съм пре-доволен! И усгорението е на 6 и возията е добра (само дето е малко по чуплива) Като цяло всичко си ми харесва, ако и разхода си докарам до 7 ще е 2-рата ми любовница тоя автомобил. А и проблеми със паркирането съм нямал, който може да паркира, това няма да го слага за минус!

Comment

• Не е въпроса само в паркирането.За успоредно паркиране не ти трябва гумите ти да се въртят на 90 градуса, но аз редовно имам проблеми с малките улички в центъра на София, защото като наспрат на 2см от кръстовището от всички страни и просто колкото и накъдето да се изнасям, не мога да взема завоя наведнъж...с болшинството други коли този проблем не съществува.С маневрирането на тесни места положението е зле....

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
                                Аз не знам само, какви са ви тия недостатъци за задните седалки, като вие не се возите там хаха....Много си е широка за класа даже, аз съм пре-доволен! И усгорението е на 6 и возията е добра (само дето е малко по чуплива) Като цяло всичко си ми харесва, ако и разхода си докарам до 7 ще е 2-рата ми любовница тоя автомобил. А и проблеми със паркирането съм нямал, който може да паркира, това няма да го слага за минус!
                                И аз нямам проблем с паркирането, но имам с правенето на обратен завой, при това го сравнявам с 5 метрова лимузина.
                                Пълен ШИТ е в това отношение алфата.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X